Jan 5, 2013

RoSemary RoaSted potatOes

 
 
 
 
 
 
 

 المكونات ,,,
...

بطاطس صغيره مقشره أو بالقشر
ماء ساخن
ملح

فصوص ثوم بــالقشر
2 م/ص روزمارى مفروم
1 م/ص فلفل اسود
1 م/ص ملح
1 م/ص روزمارى جاف
1/2 م/ص بابريكا
3 م/ ك زيت نباتى أو زيت زيتون


طريقة التحضير ( طريقتى ) ,,,

* فى اناء على النار نضع البطاطس والماء الساخن والملح
.. تترك على النار لتصبح نصف استواء
تصفى جيدا وتترك قليلا لــ تبرد

فى وعاء نخلط الزيت _ الملح _ الفلفل الاسود _ البابريكا _ الروزمارى " الاخضر والجاف " _ فصوص الثوم ..


 نضيف البطاطس وتقلب لــ تتغلف جيدا
فى صينيه نضع البطاطس و فصوص الثوم
تترك فى فرن 200درجه لتصبح باللون الذهبى
وتقدم ساخنه ...
 
______
 
 
Ingredients ,,,

baby potatoes
hot water
 salt

garlic cloves, unpeeled
2 tsp chopped fresh rosemary
1 tsp black pepper
1 tsp salt
1 tsp dried rosemary
1/2 tsp Paprika
3 tbsp olive oil or Vegetable oil

Preparation ,,,

In a pot put the potatoes, hot water, salt
.. Leave them boil on heat to become half-cooked
Drain well and leave to cool

No comments:

Post a Comment